‘To convert what can be shifted from trapped tension in our minds and bodies into the very power we can use to fulfill our highest potential as love and light-filled beings’

Pi Villaraza

Kundalini NRGY Awakening is een diepe herinnering, het is een ontwakingsproces. Je herinnert je wie je werkelijk bent. Het is een energietransmissie. Door overgave aan de energiestroom in jezelf, herinnert je lichaam, geest en spirit zich wie hij werkelijk is. Daardoor openen zich energiebanen en ook je bewustzijn opent zich. Je wordt bewust van je ware kracht en zelf. Je voelt je één met alles wat er is.

 

 

THE ENERGY JOURNEY ON MUSIC THAT SHIFTS YOUR LIFE

Het is een pad dat je loopt. De energie baant zich een weg door alle opgebouwde blokades/obstakels heen. Dat doet het op een liefdevolle, krachtige en soms subtiele manier, zodat je precies krijgt wat lichaam, geest en spirit aankunnen. Hoe meer en vaker je verbonden wordt met deze energie, hoe dieper en verdergaand de resultaten zijn.

Kundalini NRGY Awakening zal steeds meer de energiestroom door je ruggegraat en je hele lichaam van boven naar beneden gaan activeren in een tempo waarin dat volkomen veilig en afgestemd is op jouw persoonlijke behoefte. Daarin is het volkomen verschillend van de traditionele manier van openen van de Kundalini energie. Het zal mogelijkheden ontsluiten in een volgorde die je aan kan en ondersteunend is om je levenskracht te ontvouwen op alle niveaus. Lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Sessie resultaten

 • Maakt ons wakker
 • Vergroot ons bewustzijn aanmerkelijk
 • Herinnert ons aan onze Heelheid en Eenheid
 • Heft de sluiers tussen ons en ons ware zelf op
 • Pelt de lagen van geconditioneerde mentale beperkingen af
 • Opent onze diepe kernprincipes en activeert onze zielsmissie, ons levenspad
 • Het opent onze spirituele evolutie/intuïtie, spirituele ontwaking
 • Brengt het fysieke lichaam in evenwicht en lijnt het uit
 • Helpt lang vastgehouden emoties en trauma loslaten
 • Beweegt het lichaam op een wonderlijke manier
 • Ontwaakt onze ware kracht (kundalini energie)

 

Muziek Chris Haigh/ Carol of the Bells/ premiumbeat.com

De sessie:

In de (groeps)sessie lig je op een yogamatje met je ogen gesloten in een veilige fijne ruimte, waardoor je de energie gemakkelijker kunt toelaten. Ik werk in het energieveld om je heen. Soms raak ik energiepunten, chakra’s of energiecentra aan. Er wordt muziek gedraaid die dan weer snel en dan weer rustig met jou samenwerkt om een mooie persoonlijke reis voor je mogelijk te maken.

 

Kundalini NRGY Marjo Schilstra

Ervaringen die voor kunnen komen:

 • Energetische ervaringen in en door je lichaam
 • Visuele ervaringen, 3de oog activatie, patronen, kleuren vormen beelden
 • Emotioneel loslaten, ontlading (blijheid, lachen, boosheid, verdriet)
 • Lichamelijke ervaringen zoals bewegingen in je benen of armen, yogahoudingen, strekken, schudden,…
 • Inzichten, helderheid, vrede, geluk.

Iedereen is in meer of mindere mate gevoelig voor deze energie en dat is gewoon een kwestie van tijd. Hoe meer je het doet hoe dieper je gaat.

KUNDALINI NRGY AWAKENING ERVAREN

OPEN GROUP SESSIONS, SEMI GROUP SESSIONS, PRIVATE SESSIONS.

opengroep sessies kundalini nrgy awakening

OPEN GROEP SESSIES (grotere groep)

KUNDALINI NRGY AWAKENING ervaren in een groep, maar wel in je eigen persoonlijke individuele proces. Je bent samen in een groep mensen die allemaal hun eigen groeiproces willen versnellen en op hetzelfde pad zijn als jij. Door onze verbinding met elkaar versterkt de energie. Er begint een innerlijke reis op muziek, een dans met jezelf van Healing en ontdekking, openen en groei. Ik verwelkom je graag om dit geschenk met jou te delen.

Energie-uitwisseling is €60 incl. btw.

Reserveer 2- 3 uur i.v.m. eventuele uitloop. (incl. welkom en nabespreking)

 

semi Private groepsessie kundalini NRGY Awakening marjoschilstra.nl

SEMI PRIVÉ GROEP SESSIES (kleinere groep)

Dit is voor mensen die liever in een iets kleinere groep de Kundalini NRGY Awakening willen ondergaan. Er is meer tijd voor persoonlijke aandacht. We hebben na de sessie wat meer tijd om ervaringen uit te wisselen en met elkaar te verbinden.

Reserveer 2 -3 uur i.v.m. eventuele uitloop ( incl. welkom en nabepreking)

Energie-uitwisseling is €85 incl. btw

.

Private sessie Kundalini NRGY Awakening sessie marjoschilstra.nl

PRIVÉ SESSIES (Privé of Duo sessies)

Als je behoefte hebt Kundalini NRGY Awakening in een privésetting of tijdens een duosessie te ervaren, dan is dit iets voor jou. Soms hebben we behoefte aan meer tijd en persoonlijke aandacht, om de energie makkelijker te kunnen laten stromen. Ik begeleid je met liefde, zodat jij  je  gemakkelijk open kunt stellen voor de energie. Ook partners of vrienden vinden het soms fijn om samen een sessie te ondergaan. Er is ook meer tijd om je persoonlijke verhaal of ervaringen te delen als je dat zou wensen.

Voor meer info:

marjoschilstra@marjoschilstra.nl

 

Waarom zou je het doen?

Om het meest optimale uit je leven te halen.

Door Kundalini NRGY wordt je leven vaak een stuk makkelijker, energieker, creatiever en geïnspireerder.

Het geeft de gelegenheid om op een bijzondere manier opgeslagen spanning en emoties uit lichaam en geest los te laten, zonder daar bewust moeite voor te hoeven doen.

That’s all there is to it!

Het gaat niet om wat je aan de buitenkant in filmpjes ziet, het gaat om een levenstransformatie.

REVIEWS

“Marjo heeft een hele fijne en warme energie. Ze helpt je ten alle tijden veilig te voelen, en voelt goed aan wat nodig is om jou te helpen. Ze heeft een helende aura en kan goed invoelen waar jij zit in jouw proces en daar op inspelen. Ik zou zeker een keer ervaren wat zij met haar energie voor jou kan betekenen 🙏🏽💫”

Diana💫

“Marjo heb ik o.a. bij een volle maan 🌕 sessie van KAP ervaren als betrokken, zachte, liefdevolle vrouw die veel ervaring heeft op het gebied van energiewerk. Ik voelde me gedragen terwijl ik door mijn proces ging.”

Thelma

 

“Ik kan Marjo vanuit mijn hart aanraden. Niet alleen als  Kundalini NRGY Awakening facilitator, maar ook als een healer. Ze heeft enorm veel kennis, vakkundigheid, en werkt vanuit haar hart. Dat maakt haar extra bijzonder! Bij haar voel ik me gezien, veilig en op mijn gemak. Ik durf mijzelf bij Marjo open te stellen en over te geven. De Kundalini NRGY sessies bij haar zijn echt een aanrader! Marjo kan op een mooie manier de space bewaken.Ze voelt alles goed aan en is er altijd op de juiste momenten om de processen te begeleiden.”

Beata

 

“Tijdens de kundalini NRGY opleiding zat ik samen met Marjo in de groep. Marjo heeft zo’n liefdevolle uitstraling en energie. Wat ik gelijk voelde toen ik haar ontmoette. Tijdens de opleiding gingen we een chocobliss ceremonie doen. Tijdens de ceremonie voelde ik veel emoties. Marjo lag naast mij, ik kon haar energie voelen, haar steun, haar warmte. Ze faciliteerde mij tijdens de chocobliss. Wat voelde ik een steun vanuit haar en zoveel liefde, ik voelde me onwijs gedragen door Marjo, alsof ik er niet alleen voor stond. Ik raad zeker de sessies bij Marjo aan iedereen aan..”

Zoë

Toch liever even bellen? Boek een gratis Call hieronder.

We bespreken in ongeveer 20 minuten waar je mee zit en wat eventueel bij je zou passen.