‘Kundalini NRGY Awakening is een innerlijke reis, een dans met je (hogere) zelf, waarbij je “Essence” weer wordt wakker gemaakt. Alles wat je daarbij in de weg staat vloeit af. Wat is er mooier dan dat?’

Marjo Schilstra

 

Energiewerk is mijn roeping, iets dat ik met hart en ziel doe. Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met energiewerk en verwonder me nog elke dag over wat er allemaal mogelijk is. Deze prachtige Energy Journey on Music (Kundalini NRGY Awakening) die ik nu faciliteer, is daarop geen uitzondering. Het verdiept mijn werk iedere dag. En elke keer mag ik mensen steunen en begeleiden die dieper in verbinding komen met hun kern en innerlijke kracht.

Velen hebben mooie ervaringen in loslaten en worden meer een toeschouwer van wat er in hun leven is geweest. Verdriet dat eindelijk mag loskomen, dromen die eindelijk worden bereikt, grenzen die gemakkelijker worden gesteld, trauma dat achter mag worden gelaten, relaties die aanmerkelijk verbeteren, begrip die mensen krijgen voor kinderen om hun heen tot zelfs verbinding met hun eigen oorsprong of geboorte.

Wat is er mooier dan mensen in contact brengen met hun eigen LIFE FORCE ENERGY en te zien genieten van hun eigen kracht. De blijheid en stralende ogen na afloop als de deur is opengegaan en sluiers zijn opgelicht.

Mag ik ook jou uitnodigen om deze Energie te ervaren en je ware kracht aan te zetten door met jezelf in diepe verbinding te komen? Voor agenda en reserveringen klik je hier.

 

Waarom zou je het doen?

Om het meest optimale uit je leven te halen.

Door Kundalini NRGY wordt je leven vaak een stuk makkelijker, energieker, creatiever en geïnspireerder.

Het geeft de gelegenheid om op een bijzondere manier opgeslagen spanning en emoties uit lichaam en geest los te laten, zonder daar bewust moeite voor te hoeven doen.

That’s all there is to it!

Het is gaat niet om wat je aan de buitenkant in filmpjes ziet, het gaat om een levenstransformatie.

kundalini NRGY Awakening foto marjo Schilstra

Marjo met gastvriendjes en rechts Pool en Vlekje, haar eigen hartsvrienden.

Marjo Schilstra

Energetisch werk, Reconnective Healer, Reconnection Certified Practitioner, Kundalini NRGY Awakening Fascilitator, Emotief Impuls- Transformatiecoach, VAK Coach ( Eigenaar van Emotief Healing en Coaching).

Toch liever even bellen? Boek een gratis Call hieronder

We bespreken in ongeveer 20 minuten waar je mee zit en wat eventueel bij je zou passen.